У Луцьку відкрили сезон нічних кінопереглядів фільмами Тіма Бартона

30 Січня 2017, 21:11
1933

В антикафе «Innerspace» відбулося відкриття нового сезону нічних кінопереглядів.

Для першого заходу 2017 року, який відбувся у ніч з 28 на 29 січня, команда «Lutsk night cinema» вирішила обрати роботи відомого режисера Тіма Бертона, – повідомляє Таблоїд Волині.

«Тіма Бертона було обрано неспроста, адже фільми цього неординарного режисера мають свою особливу атмосферу та посил, які, на думку організаторів, чудово підійшли для початку нового кінороку. Кожна з переглянутих стрічок містила у собі конфлікт оригінальності з буденністю (Аліса з 6-ма щоденними неймовірностями – реалії того часу для дівчини, Едвард – суспільство містечка, Ед Вуд з його прагненнями до визнання – те ж суспільство). Все це в котре показує нам, що варто йти вперед і не боятися свого єства. Ось у цьому весь Тім», – розповіла про захід одна з організаторів кіноперегляду Оксана.
Протягом заходу було показано 5 стрічок Бертона: «Аліса в країні чудес» (2010), «Едвард руки-ножиці (1990), «Чарлі та шоколадна фабрика» (2004), «Труп нареченої» (2015) та «Ед Вуд» (1994). Кожна з цих картин розповідає про людей, які є особливими серед свого оточення. Герої даних картин постійно страждають від насмішок, нерозуміння та образ. Але вони шукають себе, своє призначення у житті і не втрачають свого «Я» ні за яких обставин.

Під час перерв між фільмами учасники заходу мали змогу взяти участь у розвагах, серед яких: вікторина, «крокодил» та відгадування наосліп за смаком різновид цукерок. Переможці конкурсів отримали сертифікати від спонсорів проекту: «Joy Fitness» та «Сулі Гулі».
Очікуйте на новий кіноперегляд уже в лютому та стежте за новинами «Lutsk night cinema» в соцмережах ВК та Facebook.








 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром