«Свавілля ФОПів переходить всі межі», – муніципали про ситуацію на Старому ринку 

04 Лютого 2020, 09:50
Старий Ринок 5000
Старий Ринок

Співробітники департаменту муніципальної варти Луцька обурюються масовими порушеннями, які фіксують на території Старого ринку. 

Найбільше скаржаться на порушенням правил паркування. Черговий інцидент стався 4 лютого. Про це вони інформують на сторінці установи у фейсбук.

«Знака не бачила, значить, порушення немає. Ось така логіка. Свавілля ФОПів переходить всі межі», – написали мунвартівці.

Нагадаємо, підприємці ринку «Центральний» почали бастувати у ніч на 3 лютого, тоді, коли мали знести перші контейнери. Муніципальна варта Луцька повідомляла про численні порушення правил паркування та намагання завдати тілесних ушкоджень працівникам департаменту.

 

Коментарі
04 Лютого 2020, 17:02
Не свавілля муніципалів. Сьогодні показали муніципалам, що знаки встановлені біля базару не відповідають затвердженій схемі - на схемі "парковка" - в дійсності "зупинка заборонена", де і близько нема знаку - він стоїть, немає багато інших знаків. А штрафують за не дійсні знаки, самі виписують штрафи - самі розглядають скарги на неправомірність. Чим не свавілля?
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром