Як лучани добиратимуться до Нового ринку 

03 Лютого 2020, 10:48
Новий ринок 4025 Джерело: Волинь24
Новий ринок

До понеділка, 3 лютого, підприємці зі Старого ринку мали демонтувати свої кіоски. Якщо ж вони цього не зробили добровільно, незабаром за демонтаж візьмуться муніципали. 

Водночас, лучани занепокоїлися, чим добиратися до Нового ринку. Таке питання порушили під час круглого столу, який організували 31 січня Громадянський Рух «СВІДОМІ» спільно з депутатом Луцької міської ради Миколою Яручиком. Про це пише Конкурент.

Депутат запевнив, що коли Новий ринок запрацює сповна, будуть створені нові маршрути для зручності. Зокрема, до Нового ринку їздитимуть автобуси маршруту № 9. 

До слова, ідея круглого столу з’явилася не випадково, адже три місяці тому в Луцьку запровадили електронний квиток. Це викликало чималий резонанс у містян, а також негатив, заперечення, але згодом – прийняття і розуміння. Під час зустрічі прозвучало чимало пропозицій, які, запевнив Володимир Степанов, візьмуть до уваги. А також очільник транспортного управління відповів на найбільш поширені запитання. 

Громадянський Рух «СВІДОМІ», засновником якого є політик та бізнесмен Андрій Покровський, передасть пропозиції містян до Луцької міської ради. 


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром