У Луцьку пропонують роботу із зарплатнею до 30 тисяч гривень 

03 Лютого 2020, 09:58
Фото ілюстративне 27935
Фото ілюстративне

Волинські роботодавці розшукують на роботу швачок, водіїв, агрономів та інженерів. 

Актуальний список вакансій для Район.Луцьк надали у Волинському обласному центрі зайнятості. 

Отож, перелік такий:

  • Швачка. Заробітна плата:  23 тисячі гривень. Поопераційний пошив одягу(чоловічий, жіночий, дитячий) від нижньої білизни до верхнього одягу включно. Забезпечення житлом в м.Рівне (безкоштовно) в новому гуртожитку. Можливий кар'єрний ріст (від швачки до начальника швейного виробництва. Безкоштовна екскурсія по виробництву.
  • Агроном.  Заробітна плата: 20 тисяч гривень. Здійснення організаційно-технологічного керівництва в галузі рослинництва.
  • Керівник ферми. Заробітна плата:  15 тисяч гривень. Керує виробничо-господарською діяльністю ферми.  Бере участь у розробленні завдань з виробництва та продажу сільськогосподарської продукції і забезпечує їх виконання.
  • Водій автотранспортних засобів. Заробітна плата: 30 тисяч гривень. здійснювати міжнародні вантажні перевезення до країн Європи (Німеччини, Франції). Наявність закордонного біометричного паспорта, картки водія, полісу обов'язкового медичного страхування для виїзду до країн Європи.
  • Начальник служби (промисловість).Заробітна плата: 18тисяч гривень.  Начальник служби роботи з персоналом та документаційного забезпечення повинен знати методику планування і прогнозування потреби персоналу, систему стандартів з праці трудових і соціальних нормативів, основи соціології та психології праці, етику ділового спілкування, трудове законодавство, досвід роботи від 3 років на посаді керівника кадрової служби виробничого підприємства
  • Інженер-механік груповий. Заробітна плата: 15тисяч гривень. Розробляє графіки технічного обслуговування, технічних оглядів та ремонтних робіт технологічних машин, здійснення планових ремонтів сільськогосподарської техніки; планування робочого часу машино-тракторного парку; моніторинг цін на запасні частини та сільськогосподарську техніку; замовлення запасних частин. 
  • Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Заробітна плата:  15 тисяч гривень.    Виконувати сільськогосподарські роботи відповідно до вимог агротехніки та агротехнології; робити технічне обслуговування та ремонт трактора та агрегатів; раціонально використовувати ПММ та запасні частини. Наявність посвідчення тракториста-машиніста ( кат. А1, А2,В). Місце проведення робіт Луцький, Локачинський, Рожищенський райони.

За деталями звертатися за номером телефону: 067 199 02 68.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром