В антикафе провели ніч творінь Тіма Бертона

30 Січня 2017, 10:03
1889

У ніч з 28 на 29 січня в антикафе «Innerspace» відбулося відкриття нового сезону нічних кінопереглядів. Для першого заходу 2017 року команда «Lutsk night cinema» вирішила обрати роботи відомого режисера Тіма Бертона.

«Тіма Бертона було обрано неспроста, адже фільми цього неординарного режисера мають свою особливу атмосферу та посил, які, на думку організаторів, чудово підійшли для початку нового кінороку. Кожна з переглянутих стрічок містила у собі конфлікт оригінальності з буденністю (Аліса з 6-ма щоденними неймовірностями – реалії того часу для дівчини.

Едвард – суспільство містечка, Ед Вуд з його прагненнями до визнання – те ж суспільство). Все це в котре показує нам, що варто йти вперед і не боятися свого єства. Ось у цьому весь Тім», – розповіла про захід одна з організаторів кіноперегляду Оксана.

Протягом заходу було показано 5 стрічок Бертона: «Аліса в країні чудес» (2010), «Едвард руки-ножиці (1990), «Чарлі та шоколадна фабрика» (2004), «Труп нареченої» (2015) та «Ед Вуд» (1994). Кожна з цих картин розповідає про людей, які є особливими серед свого оточення. Герої цих картин постійно страждають від насмішок, нерозуміння та образ. Але вони шукають себе, своє призначення у житті і не втрачають свого «Я» ні за яких обставин.

Під час перерв між фільмами учасники заходу мали змогу взяти участь у розвагах, серед яких: вікторина, «крокодил» та відгадування наосліп за смаком різновид цукерок. Переможці конкурсів отримали сертифікати від спонсорів проекту: «Joy Fitness» та «Сулі Гулі».

Очікуйте на новий кіноперегляд уже в лютому та слідкуйте за новинами «Lutsk night cinema» в соцмережах ВК та Facebook.

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром