Луцькі волонтери розсортували одяг із соціальних контейнерів

30 Січня 2017, 08:08
2315

У Луцьку небайдужі допомогли розфасувати одяг із соціальних контейнерів для малозабезпечених.

Волонтери сортували речі в суботу, 28 січня, повідомляє «Волинське агентство розслідувань».

У територіальному центрі соціальних служб Луцької міської ради на вулиці Данила Галицького, 18, зібралося більше 10 волонтерів.

Серед речей, які сортували активісти, був верхній жіночий та чоловічий одяг, взуття, дитяча одежа, аксесуари, книги, постільна білизна, тощо.

Усю допомогу волонтери розкладали в коробки. До слова, виділили окрему коробку для «дивних речей», які мали нестандартний фасон.

За словами автора проекту Олени Кравчук, нарахували усього близько 60 коробок спакованих речей.

«Ідея зі збором вживаного одягу дуже важлива в наш час, оскільки раніше люди могли дозволити собі секонди (секонд-хенд, – ред.), а зараз не всі мають можливість придбати речі і там», – розповіла лучанка Антоніна, яка прийшла допомогти посортувати речі.

За словами дівчини, одяг з контейнерів переважно в дуже хорошому стані, чистий та охайно складений, однак є пакунки, де одяг відверто огидний, дуже брудний, порваний, або й взагалі ні для чого не придатний.

«Від такого стає трохи дивно, не можу зрозуміти, для чого люди кидають таке у контейнери. Організатори неодноразово наголошують на тому, що одяг повинен бути чистим», – додала вона.

Речі у поганому стані, непридатні для носіння, активісти передадуть на потреби КП «Ласки».

 



















 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром