Школярі з Боратинської громади стали чемпіонами України з козацького бою

31 Січня 2020, 15:11
Школярі 2631
Школярі

Юні бійці з Боратинської громади стали призерами Чемпіонату України з вільного козацького бою.

 Змагання днями відбулися у місті Березне, що на Рівненщині. За першість боролися понад 300 спортсменів з різних куточків України. Учасники змагань – хлопці та дівчата усіх вікових груп – змагалися в професійному октагоні та на татамі. Про це йдеться на сайті Боратинської сільради. 

Громаду на Чемпіонаті представляли учні Боратинської школи. Виступаючи в категорії до 25 кілограмів, вікова група – 8-9 років, Ілля Анікін з Голишева отримав абсолютну перемогу у козацькому двобої. Спортсмен посів перше місце, завоювавши титул чемпіона України. У своїй віковій групі 6-7 років вдало дебютував на змаганнях Юрій Заєць з Боратина. У ваговій категорії до 25 кілограмів хлопець зумів вибороти друге місце, ставши «срібним» призером Чемпіонату. Ще один житель Боратина Серафим Заєць змагався за першість у категорії до 30 кілограмів, вікова група – 8-9 років. У напружених двобоях спортсмен поступився опонентам, однак продемонстрував при цьому хорошу технічну підготовку та волю до перемоги.

«Додамо, що школярі активно займаються різними видами змішаних єдиноборств, серед яких – козацький бій, вільна боротьба, бойове самбо, бойовий гопак. Юні бійці є багатократними призерами змагань та чемпіонатів різного рівня. Вже найближчих вихідних хлопці представлятимуть громаду на змаганнях з вільної боротьби та греплінгу. Тож зичимо успіху і підкорення нових спортивних вершин!»  –йдеться на сайті. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром