На Чернишевського страйк: батьки не пускають дітей до школи №13

31 Січня 2020, 09:48
Страйк 5935
Страйк

Батьки дітей, які навчаються в загальноосвітній школі №13, що на Чернишевського, зібралися на страйк і не пускають дітей у навчальний заклад.

Про це Район.Луцьк повідомила голова піклувальної ради школи Наталія Гаврилова.

«Нам в 13 школі закрили спортзал, їдальня на вулиці. Діти зобов’язані займатися на вулиці під дощем, чи в підвалі. Залежно від погодніх умов. В підвалі – грибок. І нас це не влаштовує. Батьки вирішили страйкувати, дітей не пускаємо до школи. І будемо відстоювати їхні інтереси», – розповіла Наталія Гаврилова.

Читайте також: 

Ситуація критична, тягнеться це вже дуже довго.

«Куди ми тільки не зверталися, нас кормлять відписками. Нашу школу не включили навіть в список навчальних закладів, які планують реставрувати цього року, і це було остаточною краплею. Вирішили діяти кардинально, бо вже не в силах це терпіти. Чому з наших дітей мають знущатися, чому наші діти гірші, ніж інші, які навчаються в належних умовах. А наші не мають елементарного», – пояснила жінка.

Батькам  постійно відповідають, що ситуацію знають, але коштів нема. Або ж в міськраді кормлять обіцянками, що готові виділити 10% від суми при умові, що долучиться ще хтось. Та допоки Луцькрада не почне цю роботу, ніхто й не візьметься допомагати.

Про «накипівши» ситуацію повідомили й дирекцію школи. За словами Наталії Гаврилової, директор сказав, що почув і повідомить в управління освіти.

1


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром