У Луцьку презентують казку про інклюзію

10 Лютого 2020, 11:57
3100

На початку лютого стартує тур чернівецької письменниці та журналістки Оксани Драчковської на підтримку її нової книжки «Зайчик-нестрибайчик та його смілива мама». 

Презентація та дискусія з авторкою та її сином на тему інклюзії у Луцьку відбудеться 20 лютого о 16:00, в бібліотеці-студії «Дім» на проспекті Президента Грушевського.

Казка з’явилася друком у дитячому арт-видавництві «Чорні вівці». Модераторкою заходу буде Ореста Осійчук.

«Зайчик-нестрибайчик та його смілива мама» Оксани Драчковської – це автобіографічна історія-казка для діток про авторку та її синочка Назарка, який, на жаль, із самого народження є дитиною з інвалідністю і не може ходити. Казка розповідає діткам, що не всі люди однакові, як не варто здаватися, коли важко, як триматися, коли сил не залишається і як жити в цьому світі, який, здебільшого, призначений для звичайних людей. Казка дуже легка, цікава та кольорова, яка дарує усмішку та надію.

Вхід – вільний.


 

Довідково:

Оксана Драчковська – письменниця, журналістка, громадська активістка. Пише на теми безбар'єрного середовища та інклюзії, веде програму про культуру на ТБ. Авторка кількох книг. Отримувала нагороди від літературного конкурсу «Коронація слова».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром