Як вибрати чоловічу сорочку. ПОРАДИ

29 Січня 2020, 17:31
Чоловічі сорочки 5642
Чоловічі сорочки

Чоловіки, принаймні раз у житті, вибирали собі сорочку. Проте не всі з легкістю можуть обрати собі відповідний фасон колір, модель або матеріал сорочки.

Магазин Bolf.ua пропонує чоловікам велику колекцію різних видів сорочок.

Види чоловічих сорочок

Приталена сорочка Slim-fit. Її можна носити як з піджаком, так і без нього.

Класична сорочка Regular-fit. Такий варіант найчастіше використовують для формальних ситуацій. Носять їх з краватками, піджаками і светрами.

Сорочки вільного крою Custom-fit. Такі сорочки носять виключно в поєднанні з діловими костюмами.

Чоловічі сорочки приталеного фасону підійдуть найкраще чоловікам атлетичної статури.

Regular-fit фасони є найбільш універсальними, так як вільний крій сховає всі недоліки вашої фігури. Сюди ж можна віднести і сорочки custom-fit. Однак тут важливо врахувати, що сорочка не повинна сидіти на вас дуже мішкувато.

Правила вибору чоловічої сорочки

З вибором фасону ми розібралися, тепер давайте розглянемо інші параметри.

Дуже важливо правильно підібрати розмір сорочки. Тому в першу чергу звертаємо увагу на довжину рукава, окружність шиї і плечовий шов.

Манжети рукавів повинні бути по суглоб великого пальця, так як сорочки мають властивість втрачати свій розмір після багаторазового прання.

Плечовий шов. Шви повинні бути рівно по лінії, де закінчується плече. Без будь-яких відхилень.

Матеріал сорочок

Важливо вибрати сорочку їз хорошого матеріалу. Саме якість тканини визначає її зовнішній вигляд і робить носіння комфортним.

Найбільш популярним матеріалом у пошитті сорочок є синтетичні штапельні і комплексні волокна і, звичайно ж, бавовняні тканини.

Бавовна. З неї сьогодні створюють більшість сорочок, адже це найстійкіша тканина. Її легко прати. Це невибагливий і хороший за ціною матеріал.

Синтетичні матеріали дешевші, ніж натуральні, тому і рівень комфорту в них нижчий. Особливо це відчувається в спеку. Для цього рекомендують обирати сорочки з невеликою часткою синтетики - 5-10%. Такий відсоток якраз покращує властивості бавовняної сорочки.

На сайті ви зможете правильно підібрати розмір сорочки, використовуючи розмірну сітку. У разі виникнення будь-яких сумнівів, ви можете ставити питання консультантам.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром