Волонтерський КВН зібрав більш як 9 000 гривень

09 Жовтня 2015, 15:19
3412

Гроші, які організатори виручили за квитки, витратять на допомогу бійцям 14-ї механізованої бригади.

За кубок змагалися «Безумная молодежь» із Мукачева, «Ага» із Києва та учасники телевізійної Ліги Сміху, лучани із «Замку Любарта». Гумористи шуткували у конкурсах «Візитка», «Розминка», «Біатлон», «Капітанський стенд-ап» та «Музичне домашнє завдання». У результаті гри бронзу отримали лучани, срібло поїхало на Закарпаття, а Перший волонтерський кубок КВН забрали гості із столиці.

Гру було організовано ГО «Іститут волонтерства та громадської співпраці».

«Такий захід ми організовували вперше. Було трохи ризиковано: хоч команди й погодились, але до останнього ми та волонтери не знали, чи прийдуть люди. Тим не менш було зібрано пожертв на суму 9049 гривень. Ми дякуємо кожному, хто долучився – придбав квитки, зробив благодійну пожертву після заходу чи просто зробив репост події. Вже зараз ми замовили бєрци для волинських спецпризначенців», – розповідає одна з організаторів Юлія Євпак, голова ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці».

Учасники змагань зуміли неабияк розвеселити гостей заходу. Найбільше жартів було на актуальні теми – відсутність гарячої води у Луцьку, вибори та Путін.

Всі зібрані кошти будуть використані на потреби волинських воїнів АТО, про що організатори будуть повідомляти в пресі та у власній групі у соціальних мережах.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024