Водія автобуса «Луцьк-Київ», який відмовився вимикати російський серіал, відсторонили від роботи 

29 Січня 2020, 12:38
Фото ілюстративне 4186
Фото ілюстративне

Водія автобуса «Луцьк-Київ», яким їхала дівчина загиблого Миколи Сорочука Ярина Чорногуз, відсторонили від роботи. 

Про це повідомила компанія-перевізник на своїй сторінці у фейсбуці. 

«На даний момент проводиться службове розслідування у рамках компанії. Прийнято рішення про негайне відсторонення водіїв та готується наказ про їхнє звільнення при поверненні з відрядження. На заміну екіпажу уже відправлено інших водіїв. Кошти за невикористану поїздку було повернено у повному обсязі. Водії у телефонному режимі принесли вибачення», – йдеться у дописі. 

У компанії запевнили, що досі не знають, звідки в автобусі взялася флешка з російською стрічкою.

«Нам дуже прикро, що трапилась така жахлива ситуація, так як наша фірма дотримується виключно проукраїнської позиції, в тому числі при виборі аудіо- та відеоматеріалу. Також компанія неодноразово допомагала військовим, транспортуючи з Європи ліки та одяг. Надавали безкоштовно послуги перевезень дітям загиблих героїв та військовослужбовцям для ротації на Сході», – запевнив перевізник. 

Нагадаємо, прикра ситуація сталася 27 січня, коли госпітальєрка Ярина Чорногуз поверталася з Луцька до Києва з похорону свого хлопця Миколи Сорочука

Дівчина попросила у водія вимкнути російський серіал, який транслювали у автобусі, але водій прохання проігнорував. Не знайшла підтримки Ярина і серед пасажирів автобуса, тож разом з волонтеркою Анастасією Конфедерат зійшла з автобуса, не отримавши повернення коштів за проїзд. 

«Люди мають або відпочивати на автобусних рейсах, або слухати і чути українське на своїх дорогах. Не забувайте, що хтось ці дві прості речі боронить ціною свого життя. І це не жарти, почуті з телевізора. Це наша реальність», – написала Ярина Чорногуз на своїй сторінці у фейсбук.  

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром