Юні лучани розвивали м'які навички на турнірі у «Промені»

28 Січня 2020, 15:34
Днями у РЦ «Промінь» пройшов «Турнір юних турнірників» 2080
Днями у РЦ «Промінь» пройшов «Турнір юних турнірників»

Днями у РЦ «Промінь» пройшов «Турнір юних турнірників».

Це захід, організований учнями та студентами, випускниками Луцьких шкіл. Основна мета, якої прагли досягти учасники і їх ментори – розвиток так званих м'яких навичок, навичок комунікацій, уміння грамотно відстоювати свою думку, толерантно та на високому рівні вести дискусію, формувати науковий дискурс і найголовніше – працювати в команді. Про це інформують організатори.

Зазначають, що цей турнір якісно відрізняється від попередніх. Цього разу він був близький до формату воркшопу, позаяк студенти були для учнів не лише спікерами, а й менторами, які супроводжували команди протягом усього тривання турніру, так що на третій день події учасники могли продемонструвати отриманні знання вже на практиці і позмагатися за перше місце у боях.

«Цей турнір – це ще одна моя маленька перемога. Перемога в першу чергу над собою. Такі події вчать мене, та й усіх в першу чергу командній грі, вмінням комунікувати, домовлятись, доходити до консенсусу, маючи кардинально різні думки та позиції. Вчора я була капітаном команди, яка зайняла ІІ місце, проте ні ми, ні команди, які мають нижчі місця, точно не програли. Ми виграли для себе колосальний досвід. І так, подія дійсно вийшла яскравою», – каже десятикласниця НВК №26 Олександра Лугвіщик.

Учасникам вручили цінні подарунки. 

Ментор турніру, студент Київської трьохсвятительскої семінарії УГКЦ Любомир Дмитришин зазначає: «Ми вважаємо, що найціннішим призом для учасників є досвід і знайомтсво з науспішнішими турнірниками України. Проте худі, яке отримали члени команди-переможниці не можуть не надихати: через рядки Стуса, Хвильового, Сковороди, які майстерно розробили дизайнери Мarmurstore, ми популяризуємо українську літературу, українську мову і виводимо її у світ».

Читайте також: Світовий банк профінансував навчання понад двох тисяч волинських медиків

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром