Водія, який висадив з автобуса дівчину загиблого Миколи Сорочука, у Києві зустрічали активісти 

28 Січня 2020, 09:38
Активісти 6042
Активісти

Водія, який відмовився вимикати російський серіал в українському автобусі, у Києві зустріли десятки активістів. 

Небайдужі люди зібралися на автостанції після посту Ярини Чорногуз, який вона опублікувала на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, прикрий інцидент трапився увечері 27 січня. Саме тоді Ярина автобусом поверталася з похорону свого хлопця Миколи Сорочука, який загинув від кулі снайпера 22 січня, до Києва.

Ярина зі своєю подругою просили водія вимкнути російський серіал. Та, не знайшовши розуміння і підтримки серед пасажирів, покинули автобус та добиралися у столицю автостопом. Незважаючи на пізню годину, водій висадив дівчат обабіч траси та спокійно поїхав далі і не віддав грошей за проїзд.

Ситуація викликала бурхливу реакцію небайдужих людей у соцмережах. Тож активісти вирішили зустріти водія на автостанції. Тут їх зібралося кілька десятків. Щоправда, водій на автостанцію вирішив не їхати, тож зустрічі так і не відбулося. 

«Я рада, що мене зустріли люди, які б мовчазною більшістю в автобусі ніколи не були», – написала Ярина Чорногуз.

До слова, небайдужі громадяни обіцяють довести справу до логічного завершення в юридичному аспекті, щоб усі винні понесли відповідальність. Про це у соцмережі Телеграм написав лідер С14 Євген Карась.

З реакцією не забарилася і компанія-перевізник, якій належав автобус. Запевнили, що не знають, звідки водій взяв флешку з російським серіалом.

«Ми щойно дізналися про ситуацію, котра виникла в автобусі, і ,м‘яко кажучи, шоковані вчинком водіїв. По-перше, адміністрація видає на кожний автобус флешки з українськими стрічками, тому нам на даний момент не зрозуміло, як російськомовний фільм з‘явився на екрані автобуса. По-друге, що найбільше вразило нас, – це реакція водіїв, котрі відмовились вимкнути його на прохання дівчини. Ми хочемо вибачитись за неприпустиму поведінку працівників фірми. Наша позиція однозначна: подібні ситуації ганебні й не повинні повторюватися в майбутньому»,  – йдеться у дописі перевізника Winew.

 

Коментарі
28 Січня 2020, 12:39
Почекайте! Не висадили - а самі вийшли! Є велика різниця! Ці дівчата не могли вгомонитися, і ніхто їх не висаджував силою. Досить вже балдіти там!
28 Січня 2020, 19:01
Коли долар буде по вісім-до бидлячого Порошенка у котрого викидні не знають української мови
29 Січня 2020, 12:00
Порох молодець зробив з України бандитську не контрольовану державу. Активісти вирішують що і як має бути. Та ідіть дітей народжуйте або роботою займіться активістки.
30 Січня 2020, 10:40
Це не активісти, доречі де працюють і за що живуть- це барига Порошенко воду каламутить.До коритця хоче...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром