Податківець-корупціонер постане перед судом

27 Січня 2017, 10:44
1722 Джерело: Politeka

Прокуратура Волинської області за два тижні завершила досудове розслідування й скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про одержання неправомірної вигоди головним державним інспектором Луцької об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби в області.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

Як повідомлялося раніше, посадовця затримали 11 січня цього року працівники прокуратури Волині при одержанні 500 доларів США від представника товариства з обмеженою відповідальністю за безперешкодну реєстрацію суб’єкта господарювання як платника податку на додану вартість.

Завдяки злагодженій роботі слідчого, прокурора та оперативних підрозділів Управління захисту економіки у Волинській області департаменту захисту економіки Національної поліції України упродовж двох тижнів зібрали достатню кількість беззаперечних доказів вини підозрюваного у вчиненні корупційного кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 368 Кримінального кодексу України. Далі – слово за судом.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром