«Він не підкинутий і не залишений», – завідувач відділення інфекційної лікарні про однорічного Максима

26 Січня 2017, 18:29
7034

В однорічного Максима, який перебуває у луцькій інфекційній лікарні, діагностували хронічний пієлонефрит та обструктивний бронхіт. 

Нагадаємо, що нещодавно у мережі з’явилася інформація про те,  що в інфекційну лікарню в Луцьку підкинули однорічного хлопчика.

Працівники лікарні стверджують –  інформація про те, що дитину підкинули, неправдива. Завідувач відділення крапельних інфекцій Наталія Маркова розповідає, що Максим часто знаходиться на стаціонарному лікуванні у відділенні інфекційної лікарні. Цього разу у будинку дитини в хлопчика піднялася температура та з діагнозом «гостра респіраторна інфекція» малюка госпіталізували до лікарні.

«Він був госпіталізований у наше відділення. Він не був не підкинутий,  не привезений,  не залишений. Дитина з будинку дитини направлена на лікування до нас», – розповіла Наталія Маркова.

Крім цього,  хлопчик знаходиться у післяопераційному стані та має хронічне захворювання нирок.

«У нього хронічне захворювання нирок – хронічний пієлонефрит, стан післяпрооперованої спинномозкової грижі, є  обструктивний бронхіт», – додала завідувач.

Вона також повідомила, що у малюка є всі необхідні ліки, також він забезпечений лікарняним харчуванням, яке відповідає його віку. Єдина проблема, з якою зіткнулися медики – відсутність няні.  Її для догляду за дітьми мали надати з будинку дитини.  

Старша медсестра відділення крапельних інфекцій Вікторія Довган зазначила, що завідувач  неодноразово зверталася до дитячого будинку з проханням надати няню, проте отримала відмову.

«Ми телефонували у дитячий будинок, просили дати няню на день. На наше прохання не відгукнулися через погану ситуацію з кадрами – у них відпустки,  лікарняні. Сказали,  що на даний момент вони не можуть нічим нам допомогти», – констатувала старша медсестра. 

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

 
 
Коментарі
27 Січня 2017, 00:50
Чому ж тоді люди пишуть, що він залишений сам на себе?
27 Січня 2017, 10:09
Своїх дітей так би не залишили.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром