Луцькрада вирішить, чи приймати 12 тонн львівського сміття

26 Січня 2017, 14:17
1873 Джерело: novynarnia.com

Громада міста Львова просить у Луцька допомоги з вирішенням «сміттєвого» питання та запобігти катастрофі.

Про це секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко повідомила на пленарному засіданні сесії міськради у середу, 25 січня.

Вона розповіла, що ситуація з сміттям викликає занепокоєння у мешканців Львова та може погіршити санітарний стан міста. У зв’язку з цим львів’яни звертаються до Луцька з проханням прийняти на свій полігон одну машину сміття (приблизно 12 тонн).

Нагадаємо, що 30% міських майданчиків Львова залишаються переповненими через заборону захоронювати сміття на Грибовицькому полігоні. У місті занепокоєні, що підвищення температури повітря може негативно вплинути на санітарний стан Львова.

Варто зазначити, що Луцьк приєднався до сміттєвої блокади Львова та заборонив вивіз сміття з інших областей на сміттєзвалище у село Брище.

За словами Юлії Вусенко, заборону варто переглянути, аби допомогти сусідам уникнути катастрофи. Вона зауважила, що до кінця тижня голови усіх депутатських фракцій зберуться, аби разом обговорити питання та надати відповідь Львову.

«До кінця тижня ми напрацюємо спільну думку. Давайте покажемо можливості місцевого самоврядування і його відокремлення від великої політики», – підсумувала секретар Луцькради.

Коментарі
27 Січня 2017, 16:38
Цікаво, скільки грошей відкатів пообіцяли львів'яни Юлії Вусенко, щоб вона лобіювала "напрацювання спільної думки"?!.. А куди потім будемо своє сміття вивозити? Чи пані Юлія потім звідси тікає, і її вже не буде турбувати це питання?!!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром