Суд допитав свідків у справі заступника директора заводу «Мотор»

26 Січня 2017, 13:35
2142 Джерело: volynpost.com

Розгляд справи щодо заступника директора заводу «Мотор» Володимира Заяця, якого притягують до відповідальності за непокору правоохоронцям, триває. 

У Луцькому міськрайонному суді у четвер, 26 січня, заслухали кількох свідків по цій справі, пише ВолиньPost.

Нагадаємо, що 16 листопада торік поблизу авіаремонтного заводу «Мотор» працівники поліції фіксували ДТП, і в той час з території заводу виїхав автомобіль та зачепив припаркований поруч ВАЗ. Згодом з машини вийшов заступник начальника заводу Володимир Заяць, якому патрульні запропонували пройти тест на драгері, однак чоловік відмовився. 

Читайте також: «Успокойся, скатіна!»: Заяця з «Мотору» судять за непокору поліцейським

Тому його доставили до Волинського обласного наркодиспансеру, де він також відмовився проходити алкотест та здавати кров.

На попередньому судовому засіданні захисник Володимира Заяця подав клопотання про допит кількох свідків.

Зокрема, сьогодні суд заслухав лікаря Волинського обласного наркодиспансеру, який проводив освідування Володимира Заяця. Лікар повідомив, що пацієнт відмовився проходити алкотест та здати кров на вміст алкоголю в крові, посилаючись на хронічні захворювання. А, оскільки без проведення цих процедур він дещо вагався в тому, чи перебував Володимир Заяць у стані алкогольного сп’яніння, тому й не вказував це у висновку.

За словами лікаря-нарколога, такий висновок дещо обурив поліцейських, які доставили Володимира Заяця до диспансеру, а тому вони навіть не хотіли підписуватись у його отриманні.

Проте інший свідок, дружина чоловіка, який потрапив у ДТП поблизу заводу, категорично заявила, що бачила як з водійського місця автомобіля виходив саме Володимир Заяць і те, що вона чула від нього різкий запах алкоголю.

Решту свідків суд заслухає впродовж наступного судового засідання.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром