Дубнівська: мешканці вимагають покращити транспортне сполучення

26 Січня 2017, 12:09
1720

Розробити додатковий маршрут, скоротити інтервал руху маршрутних таксі та продовжити їх графік до 23:00 вимагають у міськради мешканці Дубнівського мікрорайону.

Відповідний запит озвучив депутат Луцькради Олександр Кравченко на пленарному засіданні сесії у середу, 25 січня.

Він розповів, що жителі мікрорайону потерпають від поганого транспортного сполучення з містом. В години пік, коли дорослі їдуть на роботу, а діти та студенти – у навчальні заклади, проблема доїзду відчувається особливо гостро.

Маршрутне таксі №1, яке їде від вулиці Балакірєва, за чотири зупинки набирає стільки людей, що на кінцевій зупинці тролейбуса №5 навіть не зупиняється. Маршрутне таксі №251, яке їде від села Підгайці, на кінцевій зупинці тролейбуса №5 зупиняється, але не може вмістити усіх пасажирів.

Люди також часто помічали, що графіки маршрутів №1 та тролейбуса №5 збігаються. Крім того, жителі мікрорайону не розуміють, чому відмінили маршрутне таксі №30.

«Ще більша проблема постає у вихідні дні, коли кількість міського транспорту зменшується. Після 21:00 на вулицю Дубнівську та з неї неможливо ні виїхати, ні заїхати», – констатував депутат.

Відтак, мешканці просять вирішити питання транспортного сполучення з центральними частинами міста через вулицю Дубнівська з кінцевою зупинкою на Дубнівському кільці.

«Наші вимоги – розробити та провести конкурс на новий маршрут з кінцевою зупинкою на Дубнівському кільці, продовжити графік руху маршрутів до №1 та №251 до 23:00, зменшити інтервал руху між маршрутками до 10 хвилин», – підсумував Олександр Кравченко.

Коментарі
26 Січня 2017, 23:12
мешканці Дубнівської вважають, що вони живуть за часів соціалізму.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром