У Луцьку покажуть найкращу світову анімацію

25 Січня 2020, 13:36
Фото ілюстративне 1989
Фото ілюстративне

У Луцьку покажуть найкращі анімаційні стрічки конкурсної програми 2019 Фестивалю анімації Linoleum International Contemporary Animation and Media Art Festival.

Захід анонсували на суботу, 8 лютого. Початок о 14:00. Про це у фейсбуці повідомляють організатори. 

На відвідувачів чекає показ українського та міжнародного конкурсів, а також кава-брейк.

До міжнародної програми показу увійшли 12 фільмів з США, Німеччини, Франції, Китаю, Великобританії, Естонії, Швейцарії, Японії та України на абсолютно різні теми: від відчуття літа у дитинстві до проблем сучасного споживання та імміграції. Призери та номінанти міжнародних фестивалів розкриють справжню магію мистецтва анімації.

В українському конкурсі покажуть 8 стрічок.  

«Як лунає Лісова Пісня в діджитальній реальності? Чи може народитись Кохання серед лабіринту міських панельок, поміж рядків наскельного живопису реклами, між потвор, небог та блаженних? Навіщо потрібна Пуповина, у світі, де й так все пов’язано? Якщо майбутнє неможливе, а сьогодення нестерпне, що робитимете, поки не стане чорним все, що досі має значення. Сама собі тут вирішила, зробила, загубилась – а буває інакше? Про Марка Львовича Тюльпанова, який розмовляв із квітами. Коли старі звички заважають дихати, чи допоможе Петрівка-реквієм їх позбавитись? А ще повіримо у Велике Світле Майбутнє», – інтригують організатори.

Вартість квитка – 50 гривень (оплата при вході). Кількість місць обмежена, тому необхідно пройти реєстрацію. З собою можна брати смаколики до перегляду стрічок. Алкоголь, зауважують організатори, розпивати категорично заборонено. 

«Якщо ви готові до нестандартних сюжетів, яскравих візуальних рішень, гострих тем та чорного гумору, тоді чекаємо на вас», – йдеться у анонсі.

Захід відбудеться у креативному просторі Mirrоrspot за адресою вулиця Рівненська,  15.

Афіша
Афіша

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром