Що зробили луцькі муніципали за два роки роботи

24 Січня 2020, 11:10
Що зробили луцькі муніципали за два роки роботи 2926
Що зробили луцькі муніципали за два роки роботи

Директорка департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлія Сиротинська відзвітувала у прямому ефірі телеканалу «Суспільне.Волинь» про два роки роботи.

Керівниця перебуває на посаді з вересня 2015 року. У прямому ефірі програми «Звіти_наживо» вона розповіла про основні досягнення департаменту за останні два роки.

За її словами, складно виділити якусь найважливішу роботу, адже вся робота департаменту важлива. Він складається з п’яти відділів: відділ протидії стихійній торгівлі, відділ контролю за благоустроєм, відділ демонтажів та евакуації, відділ групи швидкого реагування та бухгалтерсько-аналітичний відділ.

«Що стосується роботи за два роки, то найважливішим був запуск роботи інспекторів з паркування. Вони принесли до бюджету міста 2 мільйони 300 тисяч гривень», – зазначила директорка.

Муніципальна варта вважає своїм важливим досягненням початок реалізації проєкту «Безпечне місто». Його втілення розпочали з безпечного мікрорайону, яким обрали 55-й. Також підготували проєкти для встановлення камер відео спостереження в парку імені Лесі Українки.

Юлія Сиротинська розповіла, що варта активно займається виявом і демонтажем незаконно встановлених об’єктів. З 2015 року демонтували майже дві з половиною тисячі сараїв, парканів, гаражів, кіосків. Після чого відповідні двори ремонтували, влаштовували парковки та місця для смітників.

Департамент встановив індивідуальні контейнери для сміття і в приватних секторах, зокрема на вулицях Дубнівський, Ковельській, Лазо, Тарасова.

«Люди придбали ці контейнери і вже не виставляють пакети зі сміттям до проїжджої частини», – розповіла директорка департаменту.

До досягнень муніципальної варти Юлія Сиротинська додала патрулювання парку Лесі Українки групою швидкого реагування та зменшення кількості рекламних оголошень на опорах, деревах і фасадах будинків.

Останнє вдалося завдяки програмі «Дзвінок», яка автоматично кожні чотири хвилини телефонувала на номери оголошень і повідомляла, що автор вчинив правопорушення і має звернутися до департаменту, щоб зняти оголошення.

Читайте також: Все, що треба знати про роботу патрульної поліції Волині за 4 роки її існування

 

 

 

 

 

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром