Нардеп-козак закликає Романюка розібратися із «сепаратистським» рестораном

09 Жовтня 2015, 10:08
3924

Нардеп Михайло Гаврилюк, за його словами, вніс «ще один ресторан в чорний список!» – ;ертвою нардепа став ресторан у Луцьку, куди козак Гаврилюк прийшов перекусити разом із товаришем, добровольцем Нацгвардії.

Про скандал нардеп пише на власній сторінці у Facebook.

«Недавно разом зі своїм побратимом добровольцем Нацгвардії, який зараз у відпустці, проїжджали Луцьк в службових справах (їздили знімати на відео незаконний браконьєрський видобуток гравію у Чернівцях, про що окремо напишу). У пошуках місця, де можна пообідати, натрапили на ресторан «Мелодія». Коли ми хотіли зайти всередину, мого товариша не пустили через те, що він у ВІЙСЬКОВІЙ ФОРМІ! Йому запропонували залишитися за столиком на вулиці».

Нардеп наголошує, що товариш був тверезий, нормально поводився, а на формі були нашивки Нацгвардії. Ніякі прохання і переконання не подіяли на працівників ресторану, «бо у них, бачте, такий «дрес контроль».

«То у мене питання: що на Волині робить цей осередок сепаратизму?! В Україні триває війна, військові захищають нас від російських окупантів, а ми відмовляємо їм у відвідуванні закладу харчування? Я на Сході такої кричущої несправедливості не бачив, там військових поважають. Колись так в Америці не пускали африканців, називалось це расизм. Хіба це не те саме?».


Зважаючи на такі безглузді правила, Гаврилюк підозрює, що в ресторані причаївся ворог.

«Звертаюсь до мера Луцька Миколи Романюка і губернатора Володимира Гунчика. Прошу взяти це питання під контроль. Чи знаєте ви про такі «правила» і того, хто їх встановив? Цю людину треба визначити, бо вона може бути ворогом нашої країни! А від представників ресторану вимагаю пояснень…».

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром