Лучани вимагають обґрунтування підвищення вартості проїзду в маршрутках

25 Січня 2017, 19:04
2558

На сайті Єдиної системи місцевих петицій розміщене звернення під назвою «Перевізники і влада мають довести необхідність підвищення плати за проїзд у міському транспорті».

В опублікованій петиції йдеться:

«Перевізники за допомогою зацікавленої місцевої влади намагаються підвищити плату за проїзд у міському транспорті, в тому числі – маршрутних таксі.

Нинішня вартість проїзду – 3 гривні, планується підвищення до 4-5 грн.

Все це робиться без громадського обговорення і реальних фінансових підрахунків, які би підтвердили необхідність підвищення.

Необхідно провести громадські обговорення цього питання на основі аналітичних даних і фінансово-економічних обґрунтувань, наданих перевізниками і місцевими органами влади.

Повинно бути доведено документально, що перевізники працювали у збиток протягом 2016 року через ріст вартості паливо-мастильних матеріалів, амортизаційних витрат, перевезення пільгових груп населення, недостатню кількість пасажирів, витрати на утримання водіїв та обслуговуючого персоналу.

Також те, що подальша діяльність в 2017 році не може здійснюватись через ці ж показники.

Лише після наданих повних даних і громадського обговорення приймати рішення про вартість перевезення. Зменшити її, залишити без змін, або ж підвищувати».

Коментарі
25 Січня 2017, 21:57
Мені цікаво, яким чином будуть доводити, що перевізники працювали у збиток? Водії маршруток квитків не видають, ніякого обліку пасажиропотоку нема. Водії можуть що хочеш сказати, в тому числі, що малі виручки. Тільки коли не їдеш у маршрутці, то стоїш, ніби "шпротина у банці"!!! А водії наполягають що нема виручки, бо мала кількість пасажирів. Набридла вже брехня. Хай міська влада перевірить самих маршрутчиків, скільки вони виручки недоздають, а кладуть собі у кишеню.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром