Містян кличуть на ніч творінь Тіма Бертона

25 Січня 2017, 14:34
2325

Уже цієї суботи, 28 січня, у приміщенні антикафе «Inner Space» команда «Lutsk Night Cinema» проведе свій перший кіноперегляд у 2017 році. Суботньої ночі кіномани дивитимуться кінострічки та мультфільми режисера Тіма Бертона. Початок – о 21:00.

Вхід на захід відбуватиметься за попередньою реєстрацією. Отож зареєстровані учасники, підтвердивши свою участь, потрапляють на захід згідно сформованого списку. Кількість місць обмежена.

Вибір такого нетипового режисера команда мотивує тими шедеврами, які він створив. Серед них: «Чарлі та шоколадна фабрика», «Едвард руки-ножиці», «Аліса в країні чудес», «Труп нареченої» та «Ед Вуд». Крім того, команда обіцяє цього року ще більше приємно дивувати своїх глядачів, адже саме цього року проекту «Lutsk Night Cinema» виповниться 5 років. Організатори обіцяють багато креативних ідей, цікавих кінопоказів, розіграшів та новинок.

На суботньому кінопоказі можна буде отримати ще й корисний спортивний подарунок. Також на глядачів, як завше, чекають кава, чай і смаколики. Орієнтовно захід завершиться о 6 годині (ранку). Детальніше про захід, реєстрацію та все інше можна дізнатися на сторінці заходу.

Нагадуємо, що проект «Lutsk Night Cinema» пропагує здоровий спосіб життя, тому приносити та розпивати спиртні напої, палити (курити) заборонено. Також є правила, яких просять дотримуватися усіх присутніх організатори заходу.  

Організатори заходу просять не забувати брати із собою теплі шкарпетки, покривала, їжу та все, що необхідно для комфорту глядачів, окрім алкогольних напоїв та інших заборонених речовин та речей.

Спільноти проекту у мережі: Facebook і Вконтакті.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром