Де у Луцьку монтують вікна за «спасибі»

23 Січня 2020, 20:30
12461

У зимовий час вигідно купувати вікна, адже зараз виробники працюють не в повну силу і знижують ціни на свою продукцію.

Це явище називається низьким сезоном, – розповів Район.Луцьк власник фірми «ВіКсіС» Володимир Матвійчук.

«Кожної зими всі заводи, які виготовляють вікна, а також виробники скла зіштовхуються з тим, що вікна продаються, але з нульовою рентабельністю. Це вважають низьким сезоном виробництва. Тож у цей період завжди найвигідніше купувати вікна, бо на них найнижчі ціни», – зазначає бізнесмен.

У зв’язку з низьким сезоном у торговому центрі дверей та вікон «ВіКсіС», який знаходиться у Луцьку, проходить акція «Монтуємо вікна за спасибі». Це означає, що при покупці вікон клієнт сплачує за монтаж всього одну гривню. Акція діятиме від 25 січня до 29 лютого 2020 року.

«Наші монтажні бригади зараз мало завантажені роботою і ми з заводом-виробником запускаємо акцію «Монтуємо вікна за спасибі». Монтаж коштуватиме одну гривню і клієнт буде платити тільки за монтажну пінку. До слова, зазвичай у нас монтаж вікон коштує 10% від вартості замовлення», – каже Володимир Матвійчук.

Щоб замовити вікна, потрібно зателефонувати у ТЦ «ВіКсіС» за номерами: (0332) 26-26-65, (095) 483 12 68 або (097) 146 59 74. Далі до вас приїде спеціаліст, який безкоштовно зробить замір. Після цього вам потрібно завітати в магазин, оформити замовлення і внести аванс – 50% від вартості замовлення.

У низький сезон, тобто взимку, термін виготовлення замовлення – до семи днів. Про те, що ваше вікно готове, вам повідомлять телефоном. До вас приїдуть спеціалісти, які безкоштовно демонтують старе вікно і за ваше «спасибі» встановлять нове.

1

 

На що варто звертати увагу при виборі металопластикового вікна?

Директорка ТЦ «ВіКсіС» Вікторія Матвійчук розповіла, як правильно обрати вікна, аби вони принесли вам лише комфорт.  За її словами, попит на металопластикові вікна буде завжди, адже технології змінюються і те, що було актуально 10-15 років тому, зовсім неефективне зараз.  Особливо якщо говорити про енергоефективність.

Експертка рекомендує звертати увагу на такі основні складові пластикового вікна: профільна система, склопакет, армування та фурнітура.  Існує багато видів профільних систем, у яких налічується від трьох до семи камер. Камера – це повітряна подушка в самому профілі (віконній рамі).

«Люди інколи помилково думають, що чим більше камер, тим теплішим буде вікно. На теплоізоляцію вони певним чином впливають,  але їх основна функція – надавати міцність конструкції. Тобто, чим більше вікно, тим більше треба брати камер. Коли людина хоче, щоб було тепліше, то треба дивитися не на камери, а на склопакет», – зазначає директорка ТЦ «ВіКсіС».

Склопакети поділяються на однокамерні (два скла) і двокамерні (три скла). Але і двокамерні є різні. Між склом може бути дистанція від 1 до 1,8 сантиметрів.  Чим ширша відстань між склом і більша повітряна подушка – тим краща теплоізоляція.

1

1


 

«Цей момент теж дуже важливий. Бо, наприклад, двокамерний склопакет з найтоншою дистанцією може бути холоднішим, ніж однокамерний склопакет з більшою дистанцією. Воно тільки буде обтяжувати саму конструкцію. Зараз у нашому торговому центрі оптимальний варіант хорошої якості і за приємну ціну – шестикамерний профіль. Ми його часто рекомендуємо покупцям. Звертайте увагу на те, щоб склопакет був енергоефективним», – розповідає Вікторія Матвійчук.


Склопакети бувають різними і їх можна обрати відповідно до ваших потреб – як дзеркальні декоративні, так і мультифункціональні (Solar), які запобігають вигорянню кольору меблів. Такий склопакет не пропускає холод, ультрафіолетові сонячні промені і не нагріває кімнату у спекотну погоду. Єдиний недолік, за словами Вікторії, – у такому приміщенні не ростимуть кімнатні рослини.

«При виборі вікон звертайте увагу на міцність армування. Це метал, який знаходиться всередині профіля. Дивіться на фурнітуру і запитуйте, хто виробник. Зрозуміло, що якщо вона китайська, то і прослужить недовго. У «ВіКсіС» – вікна українського виробника, а профільні системи є як українські, так і закордонні, зокрема німецькі. Наші вікна активно імпортують у Європу і Америку», – каже директорка торгового центру.

І останній важливий момент. Якщо ви хочете купити вікна і порівнюєте ціни, не порівнюйте по метру квадратному. Порівнюйте тільки однаковий розмір і однакові характеристики. Тому що, до прикладу, у «ВіКсіСі» діє програма – чим більший об’єм замовляєте, тим меншою буде ціна за метр квадратний. 

Якщо у вас залишились питання, відповіді дадуть фахівці ТЦ «ВіКсіС». Завітайте за адресою м. Луцьк, вул. Львівська, 63Г і обирайте вікна своєї мрії.

Читайте також:  У луцькому ТЦ «ВіКсіС» – знижки до 50% на міжкімнатні двері

Світлана КИРИЛОВА

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024