Восьмимісячний малюк, якому поставили рідкісний діагноз, потребує фінансової допомоги 

22 Січня 2020, 16:06
Максим Грицишин 7858
Максим Грицишин

Волинянин Максим Грицишин, якому лише вісім місяців, фактично живе у лікарняних стінах, адже від постійної допомоги медиків залежить хлопчикове життя. 

Наразі він знаходиться у Волинському обласному дитячому медичному територіальному об’єднанні на інтенсивній терапії. Лікарі поставили Максимку цілий «букет» страшних діагнозів: міліарна атрезія, цироз печінки, синдром портальної гіпертензії в стадії декомпенсації, варикозне розширення вен стравоходу ІІІ ступеня, гіперспленізм ІІ ступеня, хронічна печінкова недостатність, хронічна енцифалопатія. Про це повідомляє волонтерка Анна Єкименко-Поліщук. 

Діагноз
Діагноз

Хлопчик потребує складної операції з пересадки печінки. На жаль, в Україні не так багато лікарів готові взятися за цей випадок.

Наразі, після обстежень виявили, що батько хлопчика Андрій може стати донором для сина. За пересадку готові взятися в клініці «Оберіг», проте наразі сума непідйомна для батьків.

Так, операція вартує 1,3 мільйона гривень. Звісно, додатково потрібні будуть кошти й на реабілітацію. Проте зараз Максим має шанс на життя, якщо знайдуться люди, які готові допомогти.

Вартість
Вартість

Зробити це можна, перерахувавши будь-яку суму батькам, адже навіть маленький внесок наближає їх до мети.

 Наразі спільними зусиллями вдалося зібрати понад 70 тисяч гривень. Стежити за перебігом збору та лікуванням можна на сторінці у Фейсбуці, як створили, аби врятувати малюка.

Окрім того, Максим зараз не має достатньої ваги для проведення операції, тож батьки просять надати контакти педіатрів, або ж дієтологів, які можуть допомогти.

Реквізити: АТ КБ «ПриватБанк»: 5168757344200466. Отримувач: Грицишин Олена Василівна. Мобільний телефон батька: +380(95)5197052.

Виписка
Виписка

Виписка
Виписка

Калькуляція
Калькуляція

Консультативний висновок
Консультативний висновок

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024