«Є такий міф, що Луцьк прийде і забере землі», – підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк

25 Січня 2017, 10:43
2203

Депутати проголосували за початок переговорів з питань організації співробітництва Підгайцівської сільської ради та міста Луцьк.

Таке рішення обранці громади прийняли у середу, 25 січня, під час сесії міськради.

Заступник міського голови Сергій Григоренко зауважив, що ініціатором співпраці виступила громада Підгаєць. Згідно закону, за словами Григоренка, перед підписанням угод про співпрацю необхідно провести три сесії.

Наразі депутати повинні проголосувати лише за початок переговорів, а коли вивчать питання, винесуть на розгляд згоду про співпрацю. Сільський голова Підгаєць Юрій Семенюк, у свою чергу, зауважив, що від співпраці з обласним центром громада чекає лише на покращення.

«Луцька міська влада пішла нам на зустріч і переконала, що нам буде добре співпрацювати… Є такий міф, що Луцьк прийде і забере землі… Але коли ми поговорили із заступником, я переконався, що це принесе користь для громад», – зазначив сільський голова.

У підсумку депутати проголосували за проект рішення «Про забезпечення вивчення, оцінки, та громадського обговорення пропозиції Підгайцівської сільської ради Луцького району про початок переговорів з питань організації співробітництва».

 

Оксана ВЛАСЮК

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром