Раділи подушкам і перевтілюватися в риб: луцькій молоді провели майстер-клас з акторської майстерності 

20 Січня 2020, 15:01
Учасники майстер-класу 1595
Учасники майстер-класу

Акторка Алла Доманська провела для луцької молоді майстер-клас з акторської майстерності, де всі раділи подушкам, перевтілювалися в риб та вчилися рахувати до двадцяти.

Захід відбувся 16 січня. Про це повідомляють організатори.

Учасники спілкувалися про базові речі потрібні для розуміння того, хто такий актор, навчитися відчувати один одного, ділитися своїм власним простором, але при цьому поважати простір інших, погралися в різні ігри.

«На МК майже всі прийшли стати акторами. Я почала з того, що розчарувала їх: «Акторами за дві години ви не станете». Але й потішила: «У вас у всіх є акторський досвід. Майже кожен з нас так чи інакше мусить виступати на сцені: ранки в садочку, відповідь біля дошки в класі, доповідь на нараді зараз в період новорічних свят  колядувати і щедрувати, та ще безліч життєвих ситуацій, коли пепебуваєш на умовній сцені та маєте провести свій виступ перед публікою. За час. проведений разом, ми навчилися чути одне одного і переконалися в цьому на практиці»,  розповіла Алла Доманська.


У зв'язку з великою кількістю охочих потрапити на майстер-клас,  Молодіжний центр YouthСфера організує ще один  23 січня 2020 року.




Телефон: +(380) 93 723 6210

E-mail: [email protected]

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром