Луцьк, 13 червня: ритуали від Елвіса Преслі та пряник спецпризначення

13 Червня 2015, 22:36
5162
На вулиці Карпенка Карого ремонтували дорогу, а на проспекті Відродження - тротуар. 
 
Заступник міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул заявив, що найближчим часом відбудеться реконструкція стадіону "Авангард": його обладнають біговими доріжками зі швейцарським покриттям і оновлять футбольне поле.Вже наступного року "Авангард" прийматиме національні та міжнародні змагання з легкої атлетики, що принесе міському бюджету орієнтовно 5-6 мільйонів гривень. 
 
Але вже за кілька місяців лучанам обіцяють два прогресивних стадіони - до 75-річчя СНУ імені Лесі Українки, благодійний фонд "Новий Луцьк" облаштує тренажерний майданчик на стадіоні (поруч з грутожитком № 3) на шляху від Меморіалу до центрального корпусу університету. 
 
Поки спортолюби анонсували, непосидючі лучани розважались на фестивалі "Happy Fest PICNIC", що тривав у Рест-парку. Саме там Ольга Сумська та Віталій Борисюк "обвінчалися" під егідою Елвіса Преслі в імпровізованій "Арці одруження". 
 
«Центр туристичної інформації та послуг» відновив цікавий проект для лучан та гостей міста - «Екскурсоводи у відпустці». В рамках проекту ПАТ "Теремно Хліб" поділився рецептом Луцького пряника. Виріб пахне східними спеціями, медом, апельсиновим джемом та покритий цукровою глазуррю.
 
 
Картину дня за матеріалами місцевих ЗМІ підготувала Ярослава БЛИСКАВИЦЯ
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром