Скандальні грабіжники хочуть вийти на свободу

24 Січня 2017, 15:19
2919 Джерело: oblast.kr.ua

Апеляційний суд Волині розгляне справу про запобіжний захід для скандально відомих Даура Марганії та Вадима Пілюка, яких затримали за нахабні крадіжки.

Про це у Facebook повідомив активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук, інформує ВолиньPost.

«Маю інформацію, що безробітний Даур Марганія вже зібрав визначену йому суму застави судом першої інстанції у 420 тисяч гривень, щоб вийти на свободу. Разом з тим, його адвокати підготували апеляційні звернення на зменшення суми заставних. Натомість, прокуратура Луцька проситиме збільшення застави до 1 мільйона 200 тисяч гривень, враховуючи особу зловмисника», - повідомив Ніколайчук.

Читайте також: У місті діє злочинне угрупування, членів якого чомусь ніяк не можуть покарати, хоча затримують не вперше.

Він закликав усіх небайдужих прийти на судове засідання завтра, 25 січня, до суду.

«Потужна присустність нас, лучан, минулого понеділка у Луцькому міськрайонному суді під час обрання запобіжного заходу злочинцям, затриманим «на гарячому» та «з полічним», мала результат: суддею Покидюком було прийнято максимально можливі санкції згідно діючого нині КПК, проголосованого та введеного за часів правління двічі несудимого Януковича», - зазначив активіст.

«Прошу прийти в Апеляційний суд Волинської області за адресою Червоного хреста, 10, щоб послухати та подивитися у вічі колегії суддів під головуванням судді Гапончука Віктора Васильовича. 14:00, підозрюваний Марганія Даур Олегович. 15:30, підозрюваний Пігалюк Вадим Ігорович», - додав Ніколайчук.

Окрім того, він підкреслив, що бандити не є членами бійцівського клубу «Воїн» і не мають жодного стосунку до нього. «Автомобіль, який є причетний до низки злочинів, маркований символікою клубу ймовірно для «маскування» та дискредитації спортсменів», - зазначив активіст.

Читайте також: Спортсмени-грабіжники: чи причетний «Воїн» до грабежів у Луцьку

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром