Найшвидший у світі піаніст дасть концерт у Луцьку

20 Січня 2020, 12:38
Любомир Мельник 2530
Любомир Мельник

Найшвидший у світі піаніст та відомий композитор українського походження Любомир Мельник презентує новий альбом «Fallen Trees».

Концерт відбудеться 3 квітня о 19:00 у Волинському обласному драмтеатрі імені Тараса Шевченка. Про це інформують організатори. 

Ще на початку 80-х піаніст Любомир Мельник розробив власну нотацію і техніку гри надшвидких арпеджіо (звану «безперервною музикою»), написавши безліч творів з її використанням. Оскільки мало хто може виконати його твори, Любомир виступає сам, демонструючи неймовірне і щоразу вражаюче володіння інструментом. Маестро здатний грати 19,5 нот в секунду кожною рукою, чим він користується аж ніяк не для демонстрації своєї техніки.

Мелодизм творів не в зміні нот, а в накладенні і взаємодії обертонів, які виникають з цілих лавин і шквалів нотних потоків. Створюється безперервне полотно звуку, в яке Любомир раз у раз вплітає різні нитки і візерунки, роблячи це легко і невимушено, що надає його музиці звучання, характерне для цілком повільного ембієнту.

У свої сімдесят Любомир Мельник є автором понад 100 творів, а в дискографії має понад 20 виданих альбомів. Його талант визнають як музиканти, так і світові медіа. Півтора роки тому показавши світу відео на пісню української співачки Христини Соловій, він ще раз довів, що музика немає меж, коли сходяться двоє творчих людей зробити щось спільне, неймовірне і те, чого від них ніхто не чекає.

За останні півтора роки Любомир Мельник відіграв понад 100 концертів по всьому світу: Фінляндія, Швеція, Шотландія, Англія, Італія, Німеччина, Бельгія, Нідерланди, Польща, Чехія, Угорщина, Греція, Ізраїль, Латвія, Литва, Словенія, Австрія, Португалія, Канада, Швейцарія, Ірландія.

Квитки на концерт можна придбати онлайн або у касі Драмтеатру. 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром