Додаткові решітки та реконструкція мережі: що зробив «Луцькспецкомунтранс» минулого року

18 Січня 2020, 16:16
Водоприймальна решітка 2869
Водоприймальна решітка

Підприємство «Луцькспецкомунтранс» на обслуговування мереж зливової каналізації в 2019 році використало 837,6 тисяч гривень. На ремонт – 1,7 мільйона гривень.

Про це йдеться в звіті про роботу спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс».

Всього встановили 86 решіток, з них закупили нових – 4 штуки, 72 штуки – виготовили та встановили силами підприємства.

Спільно з підприємством ТзОВ «Зеніт» додатково встановили водоприймальні решітки по проспекті Соборності – 6 штук, на вулиці Конякіна (район риббази) – 4 штуки, на вулиці Ветеранів – 2 решітки з продовженням мережі. Також зробили реконструкцію мережі по вулиці Кравчука.

Для запобігання підтоплення в районі «Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги № 2» задіяли ТзОВ «Гідротехгруп» в місті Київ, в результаті чого повністю відновили мережу від поліклініки до річки Сапалаївка по проспекту Відродження. Хоча це не є повне вирішення питання, враховуючи те, що всі стічні води з села Липини сходять по поверхні землі в даний район.

На сьогодні є проєкт на будівництво нової мережі по іншій стороні вулиці. Триває пошук коштів на його втілення, вартість якого становить приблизно 10 мільйонів гривень.

До слова, мережу зливової каналізації у Луцьку обслуговує бригада з 6 чоловік, яка забезпечена автомобілем КО – 502б (каналопромиваюча), трактором для чистки колодязів (МОК), автомобілем-самоскидом та автобусом ГАЗ - 3221.

Читайте також: 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром