Куди піти з дітьми на вихідних 18-19 січня

17 Січня 2020, 18:53
Відпочинок з дітьми 2264 Джерело: Едем
Відпочинок з дітьми

Вихідні – нагода відпочити та насититися позитивними емоціями.

Тому журналісти Район.Луцьк підготували для вас ряд заходів, отож, обирайте:

Субота 18 січня - неділя 19 січня:

Мультфільм «Шпигуни під прикриттям»

Супершпигуна Ленса Стерлінга всі вважають найкращим в цій професії. Чому? Та просто тому що його всі знають, але ніхто не може зловити. Але такого успіху не було б без супергаджетів, які для нього створює молодий учений Уолтер Беккет. Один з них мало не кожен день рятує світ від всяких небезпек, а інший завжди залишається в тіні, у власному світі винаходів. Його нове відкриття має перевернути світ шпигунства - це спеціальна сироватка, яка перетворює людей в різних істот. Наприклад, в голубів, адже вони такі непримітні. Ленс Стерлінг випадково випив таку сироватку - і став птахом. На кону доля всього світу, а шпигунові потрібно звикнути до нового тіла і до нових здібностей.

Час і місце:  Кінотеатр «Прем'єр Сіті», ТРЦ ПортCity. Початок сеансу о 12:35.

Мультфільм «Фея і таємниця країни драконів»

З тих пір, як дракони зникли, з'явилося щось навіть більш потужне - це магія. Але надія в нове життя драконів повернулася - сонячна фея Марвін знайшла кинуте драконівське яйце і маленького Нугура, який якраз вилуплюється. Якщо дракона виховають як рідного в землях Байа, а всі феї будуть жити в світі, то у цій землі є шанси на порятунок - в іншому ж випадку її чекає смерть.

Час і місце: Кінотеатр «Прем'єр Сіті», ТРЦ ПортCity. Початок сеансу о 10:45 та 12:35.

Неділя, 19 січня:

Водохреще у «Житі»

У ресторанному комплексі «Жито», що на вулиці Рівненській у Луцьку, відсвяткують Водохреще. Розпочнеться святкування з освячення водойми, яке проведе отець Степан, о 11:30. О 14:00 стартує розважальна програма для дітей, найактивнішим учасникам обіцяють подарунки.


Фестиваль «Різдвяні піснеспіви»

Захід пройде 19 січня, початок о 12:00.Фестиваль розвиває та популяризує національні різдвяні традиції, звичаї і обряди, шукає нові різдвяні пісні твори з волинським колоритом, збагачує репертуар творчих колективів та підвищує їх виконавську майстерність.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром