Підгайці хочуть співпрацювати з Луцьком

23 Січня 2017, 11:20
1811 Джерело: volyn24.com

З Луцьком хоче співпрацювати Підгайцівська сільрада. Відповідну пропозицію надіслали до Луцької міськради.

Про це йшлося у понеділок, 23 січня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, повідомляє ВолиньInfo.

Як розповів заступник міського голови Сергій Григоренко, Підгайцівська сільрада прислала пропозицію співробітництва. За словами заступника мера, це потужна сільська рада, куди входять Підгайці, Струмівка і Крупа.

Згідно із законом буде три сесії – спочатку вирішуватимуть, чи давати дозвіл на вивчення пропозиції, тоді у лютому сесія міськради вирішуватиме, чи погоджуватися на співпрацю чи не погоджуватися, після цього створять комісію, куди ввійдуть депутати та напрацюють план співпраці і вже у квітні-березні відбудеться фінальна сесія, на якій уже погоджуватимуть план роботи.

Депутат Сергій Балицький поцікавився, чи є на території цієї сільради потужні підприємства, заправки тощо. Григоренко відповів, що є підприємство «Модерн Експо», а також три заправки. Заступник міського голови наголосив, що бюджет цієї сільради 12 мільйонів гривень.

Члени комісії погодили проект рішення, а 25 січня уже прийматимуть рішення депутати під час засідання сесії міськради.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром