Кафедральна: затримали підозрюваних у крадіжці

23 Січня 2017, 09:31
1839

У суботу, 21 січня, екіпажу надійшов виклик, що невідомі особи забрали з подвір’я заявниці собаку породи маламут, яку вона перед тим купила.

Патрульні з’ясували, що собаку забрали справжні власники. Напередодні тварина загубилась, її знайшла невідома особа та продала жінці, йдеться на сторінці Патрульної поліції Луцька у Facebook.

У власників були всі необхідні документи на собаку. Їх патрульні доставили в міський відділок та передали слідчому для подальшого встановлення обставин події.

Увечері того ж дня екіпаж виявив двох осіб по вулиці Кафедральній, які несли зварювальні апарати. При розмові не змогли пояснити їх походження, до того ж мали ознаки алкогольного сп’яніння, чим викликали підозру в крадіжці. Чоловіків доставили до відділку поліції і передали слідчому.

А після 21 години патрульні отримали виклик про крадіжку скриньки з благодійними внесками з одного з магазинів. Подія була зафіксована на камеру спостереження, тож підозрювану особу передали в орієнтування. 

Буквально за півгодини патрульні отримали виклик, що колишній чоловік намагається проникнути в помешкання жінки та агресивно поводиться. Інспектори оперативно прибули на місце події та виявили чоловіка з ознаками алкогольного сп’яніння, якого було подано в орієнтування як підозрюваного в крадіжці благодійної скриньки. Його затримали на місці.




 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром