Атовець-художник оголосив благодійний аукціон задля порятунку ветеранського автомобіля

16 Січня 2020, 12:26
1427

Автомобіль Центру швидкого реагування  «4.5.0»  по допомозі ветеранам війни потребує негайного ремонту.

Про це на своїй сторінці у фейсбук написав уродженець Іваничівщини, волинський атовець, який займається активною діяльністю у Луцьку, Руслан Кашаюк.

«Сьогодні почув таку новину, що наше «чудо-авто 4.5.0» Групи швидкого реагування по допомозі ветеранам війни (ви його побачите на першому фото) потребує також госпіталізації. Що вийде з співпрацею з нашою місцевою владою – я не знаю, але чекати чи стояти осторонь ми з Вікою не можем. Тому, звертаємося до всіх небайдужих.

Благодійний аукціон. Перші чотири картини – це сюжети з реальних подій: «Айдар», серпень 2014 року. Вони мені дорогі, але я хочу, щоб ці роботи ще послужили побратимам. Можливо, хтось купить і подарує музею чи родинам, з ким пов'язані ці картини. І ще ви побачите чотири сакральні роботи. Всі роботи коштують 500 грн...» – йдеться у дописі.

Нагадаємо, Руслан Кашаюк – боєць батальйону «АЙДАР». В час Революції Гідності був на Майдані, а в лютому 2014 року, коли розстрілювали майданівців, був на Інститутській. Там і отримав осколкове поранення. У квітні того ж року він відправився на Схід.

Із зони бойових дій Руслан повернувся з підірваним здоров’ям, після контузії не міг говорити. Тоді він почав малювати картини на склі з фотографій. Зображує на них не лише своїх побратимів, котрих знає, а й тих, кого ніколи не бачив. Згодом атовець вступив на факультету культури і мистецтв університету в Луцьку.  Нині проводить арт-терапію для учасників АТО. 











 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром