Контейнери та запуск сміттєсортувальної станції: плани підприємства «Луцькспецкомунтранс» на 2020 рік

15 Січня 2020, 11:43
Комунальне підприємство «Луцькспецкомунтранс» 3059
Комунальне підприємство «Луцькспецкомунтранс»

Комунальне підприємство «Луцькспецкомунтранс» у 2020 році повинно належно вивозити сміття в місті та запустити сміттєсортувальну станцію.

Про плани луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» розповів директор Валерій Кузьмич під час виконкому 15 січня.

Основним видом діяльності комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» є збирання, вивезення та захоронення твердих побутових відходів. Крім того, воно виконує роботи по ліквідації стихійних сміттєзвалищ, вивозить рідкі побутові відходи, утримує мережі зливової каналізації, прибирає вулиці міста і взимку прибирає дороги.

Члени виконкому під час засідання зобов’язали «Луцькспецкомунтранс» забезпечити належний санітарний стан в місті, не допускати зривів у вивезенні побутових відходів, максимально забезпечити договірними зобов’язаннями по наданню послуг поводження з відходами підприємства, організації та населення міста.

Також повинні ввести в експлуатацію сміттєсортувальну станцію на полігоні твердих побутових відходів в селі Брище Луцького району. Забезпечити станцію необхідним персоналом для роботи в дві зміни. Також працівники підприємства повинні виконати основні показники визначених фінансовим планом КП.

Окрім того, працівники «Луцькспецкомунтрансу» повинні завершити встановлювати контейнери для роздільного збору сміття на території міста.

Читайте також: Що буде з сіллю та піском, які заготовили для доріг на цьогорічну зиму

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром