Луцький «Богдан» визнали «Компанією року»

14 Січня 2020, 18:15
2362

За підсумками 2019 року дочірнє підприємство «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс» отримало почесне визнання від «Всеукраїнського галузево-аналітичного центру» – «Компанія року 2019».

Ця нагорода засвідчує, що підприємство є кращою компанією галузі згідно реєстру «надійних та інвестиційно привабливих підприємств». Про це йдеться на сторінці підприємтва у фейсбуці

Номінація «Компанія року» – це офіційне підтвердження того, що компанія є надійним партнером, престижним роботодавцем та пропонує якісні послуги.
Дочірнє підприємство «Автоскладальний завод №1» Публічного акціонерного товариства «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» отримало національний сертифікат за вагомий внесок у розвиток економіки регіону, здобуття права першості в галузі та відмінну динаміку розвитку підприємства згідно КВЕД «Виробництво автомобілів».

«Ми пишаємося отриманим статусом, адже це свідчить про ефективність нашої роботи і є гарантією високої якості транспортних засобів, якими користуються наші замовники», – йдеться у повідомленні.



 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром