У Луцьку аматори перевтілилися в героїв різдвяної повісті Чарльза Діккенса

14 Січня 2020, 14:21
Театралізоване дійство «Радуйся, світ» 1635
Театралізоване дійство «Радуйся, світ»

У Луцьку в Палаці культури відбулося театралізоване дійство «Радуйся, світ» в рамках благодійної акції «Чужих дітей не буває».

Захід провели 13 січня. Волонтери громадської організації «Ми+» виступили на сцені за сюжетом повісті Чарльза Діккенса «Різдвяна пісня в прозі».

Впродовж 13-15 грудняу великих супермаркетах міста лучани могли побачити волонтерів акції, які закликали всіх охочих долучитися до проєкту. Кожен міг придбати будь-який товар та покласти до корзини біля волонтерів. З цих товарів вони потім формували подарунки для діток.

Під час дійства були присутні заступниця обласного дитячого притулку для неповнолітніх Неля Прокопчукголова правління ВОГО «Ми+» Сергій Семенюк, виконуючий обов'язків директора департаменту сім'ї, молоді та спорту міськради Андрій Булковський, депутат і радник в. о. міського голови Ігор Поліщук, тощо. 

Проєкт реалізували Волинська обласна громадська організація «Ми+», яку створили для розвитку і реалізації талановитої молоді та департамент сім'ї, молоді та спорту Луцькради. Організатори подякували під час театралізованого дійства волонтерам, які тратили свій час задля благої справи. 

Метою такого заходу було допомогти дітям-сиротам, підвищити релігійні знання покоління, яке підростає та пропагувати культ Різдва і новорічних свят.

«Ми, притулок для дітей міста Рожища, приїхали сюди в складі тринадцяти людей і дуже задоволені, що нас щорічно запрошують на подібні свята», – зазначила заступниця обласного дитячого притулку для неповнолітніх Неля Прокопчук.

Під час святкового дійства виконували й колядки, а наприкінці заходу вручили подарунки. 

«Дякую організаторам «Ми+», ваша допомога і слова багато для нас значать, ваші приїзди до притулку приносять справжню радість. Завдяки вам я змінюю своє життя в кращу сторону», – додала на завершення одна з вихованок притулку.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром