Зміїнець: чоловік поскаржився на АЗС за повний резервуар пального

21 Січня 2017, 15:01
4450

Чоловік написав заяву у поліцію на АЗС на околиці Луцька за перелите пальне на 117 гривень.

Заявник переконаний, що не зобов’язаний оплачувати за надлишок пального, яке влили помилково – повідомляють Волинські Новини.

Представники заправки заперечують обвинувачення в їхню сторону та пояснюють інцидент технічною несправністю автомобіля клієнта.
Суперечка виникла на АЗС УкрНафта, що знаходиться в селі Зміїнець, на вулиці Луцькій, 2в, у п’ятницю, 20 січня близько 15:00.

Клієнт, перебуваючи за кермом автомобіля Mazda 2, пїд’їхав до резервуара з газом пропан, аби заправитись. Чоловік попросив заправити йому до повного балона, проте коли на виході заправки вийшло так, що газовий балон заповнили на 36,5 літрів, клієнт відмовився платити. Справа в тому, що згідно даних дозвільних документів експлуатації газового устаткування в його балон поміщається не більше 27 літрів. Отож водій звинуватив заправку у шахрайстві та відмовився оплачувати за надлишок пального 117 гривень.

Працівник АЗС, який здійснював заправку цього автомобіля, розповів, що причиною суперечки стала технічна несправність автомобіля клієнта.

«В самому балоні уставлений спеціальний клапан, який обмежує заправку на рівні 80% від об’єму балона. В нього цей клапан не спрацював і колонка залила пального на всі 100% балону», – каже працівник АЗС.

Врешті суперечку взялися вирішувати поліцейські, які прибули на виклик. Вони прийняли заяву від невдоволеного водія та відібрали пояснення у працівників АЗС. Цікаво те, що заявник поїхав, так і не розрахувавшись за пальне.






 

Коментарі
21 Січня 2017, 21:21
переправте укрпетроль на укрнафта
21 Січня 2017, 22:45
Специального клапана, ограничивающего поступление газа, в заправочной арматуре нет. Поступающий сжиженный газ поднимает поплавок в баллоне, в конце рычаг перекрывает горловину, как в сливном бачке унитаза. Явный криминал !
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром