У Луцьку нагородили найкращих спортсменів та тренерів року

13 Січня 2020, 14:53
У Луцьку нагородили найкращих спортсменів та тренерів року 1834
У Луцьку нагородили найкращих спортсменів та тренерів року

В обласній спортивній школі відбулося підведення підсумків 2019 року.

У рамках заходу, який відбувся 10 січня, учні та тренери школи отримали нагороди за високі спортивні результати та внесок у розвиток спорту. Не менш вагомим день став для наймолодших учасників дійства, адже їх посвятили  у спорстмени. Це повідомляють у відділі спорту ОДА.

Представники ОДА та міськради, а також директор ОДЮСШ Богуслав Галицький вручали солодкі призи, нагороди та подяки.

За вагомий особистий внесок у розвиток дитячо-юнацького спорту, вищих досягнень та підготовку спортсменів високого класу подяками голови облдержадміністрації нагородили тренерів-викладачів ОДЮСШ: Шнита Миколу, Пащук Вероніку та Ромашкевич Галину.

За досягнення високих спортивних результатів та успішні виступи на всеукраїнських і світових першостях подяки голови облдержадміністрації отримали і спортсменки: Пом’яновська Дарина, Мальчук Олександра, Климець Ірина та Черкашина Катерина.

За вагомий особистий внесок у розвиток дитячо-юнацького спорту, вищих  досягнень та підготовку спортсменів високого класу, подяками обласної ради  удостоєні Олена Алексєєва, В’ячеслав Киричук та Олена Кришпінович.

За досягнення високих спортивних результатів, підвищення рейтингу області на всеукраїнському та міжнародному рівнях, подяки обласної ради отримали спортсменки Карасьова Анастасія, Вікторія Куніцка та Хомелюк Олександра.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром