Лучан запрошують на курси іноземних мов

21 Січня 2017, 14:15
2029 Джерело: skype-language.com

ГО «Фундація розвитку громад» оголошує набір учнів у нові групи з вивчення англійської мови.

Навчання відбуватиметься в рамках проектів «Мовна школа» та «Мовний клуб», які стали продовженням усім відомого «Мовного волонтерства», –  повідомляють у прес-службі громадської рганізації.

Кошти отримані в наслідок реалізації проекту будуть використані для закупівлі ліків та оплати лікування важкохворим дітям.

«Проект «Мовне волонтерство» виходить на якісно новий рівень. Інформацію ми уже анонсували наприкінці 2016, наразі ж проводимо повноцінний набір у нові групи з вивчення англійської мови. Новий поділ проекту дозволить досягнути максимального ефекту: покращити мовне середовище та необхідну навчальну базу і звичайно – зібрати ще більше коштів для допомоги важкохворим діткам», – розповідають у прес-службі організації.

 «Мовна школа». В її рамках проводитимуться заняття з основного вивчення іноземної мови (лексика та граматика). Курс розрахований на проведення 3 місячного інтенсивну, в рамках якого заняття проводитимуться двічі на тиждень тривалістю по одній годині. При цьому кількість людей в навчальних групах складає 5-10 осіб, що дозволяє забезпечити індивідуальний підхід. Вартість участі у курсі складає 40 грн. за одне заняття. Для запису у групу необхідна передоплата за 8 занять.  

«Мовний клуб» має більш практичний характер й передбачає створення англомовного середовища у легкій та невимушеній атмосфері. Це чудова можливість покращити свої розмовні навички та вимову, що ідеально підійде для більш досвідчених учнів. Зустрічі такого плану проводитимуться щотижня тривалістю по 1,5 год. Для того, щоб відвідати такий захід необхідно сплатити попередній внесок у сумі 65 грн.

Усі заняття проводитимуться в навчальному класі за адресою вул. Дубнівська, 15 (2-й поверх)

Записатися на заняття можна за телефоном: (067) 332-88-02.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром