Чому варто відвідати Різдвяний вертеп від ТНМК у Луцьку 

13 Січня 2020, 13:20
Різдвяний вертеп від ТНМК у Луцьку  2123
Різдвяний вертеп від ТНМК у Луцьку 

Незабаром ТНМК вирушить у подорож – зимову мандрівку під назвою «Різдвяний акустичний вертеп».

15 січня у Палаці Культури гурт зіграє концерт і в Луцьку! Про це інформують організатори. 

Причин відвідати святкову інтермедію є багато.Як мінімум, варто побувати на першому в історії ТНМК театралізованому шоу. 
Акустичні версії відомих хітів групи перетинаються зі сценками, в яких музиканти грають ролі й читають вірші.

Цікаво побачити Фагота з рогами? Будучи ініціатором створення такої спеціальної програми, він відразу забронював за собою цікаву та ексцентричну роль чорта.

Ще одна вагома і цікава причина прийти на концерт  почути тих, хто зазвичай мовчить. В цій програмі абсолютно всі музиканти ТНМК говорять, всі мають ролі персонажів вертепу й навіть технік гурту подає репліку. І не просто репліку, а головну! 

А як вам Фоззі в образі єврея? Автор текстів гурту обрав у вертепі роль сіоніста і навіть щось натякає на відкриття ринку землі.

Варто відвідати концерт ще й для того, аби вперше почути зі сцени пісню «Ми Смішили Бога»Це новий сингл гурту, що його було презентовано на день народження ТНМК. Пісня-ностальгія по минувших роках та безтурботній молодості.

Ну і, звичайно, оцінити шансон від ТНМК. До дня народження радіо-шоу «КАМТУГЕЗА» гурт адаптував до наших реалій бессмертний хіт Джонні Кеша «Folsom Prison Blues», що став раптом піснею «Вакуленці Строрач Блюз».

А для чарівної атмосфери і святкового настрою варто почути святкові щедрівки від ТНМК. За весь чаc гурт набув аж чотири різдвяні пісні і деякі з них обов’язково звучатимуть на концерті  на Різдвяному вертепі.

«Не даремно музиканти співають, що Новий рік  попса, а Різдво  рок-н-рол. Акустичним вертепом гурт доводить істинність цього твердження. Переконайтеся самі!» – переконують організатори. 


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024