Волонтерський КВН: розсмішити, щоб допомогти

08 Жовтня 2015, 11:13
5267

У Луцьку КВНщики жартували, аби допомогти воїнам АТО.

Вчора, 7 жовтня, у місті відбувся перший волонтерський КВН. Усі гроші, які організатори виручили за квитки та під час волонтерського збору, підуть на допомогу бійців 14-ої механізованої бригади.

Присутніх намагалися розсмішити три команди – учасники ліги сміху Центр команда «АГА» (Київ), учасники ліги сміху Захід «Безумная молодежь» (Мукачеве) та учасники всеукраїнської ліги сміху «Замок Любарта» (Луцьк).

Наскільки добре команди володіють комічним мистецтвом визначали судді-волонтери: голова волонтерської організації «Волинь SOS» Тетяна Должко, лідер ГО «Автомайдан України» Андрій Попик, начальник департаменту інфраструктури та туризму ОДА Іван Мирка, фотограф Павло Березюк та журналіст і волонтер Мирослав Ватащук.

Команди змагалися у п’ятьох різних конкурсах - візитна картка, розминка, біатлон, конкурс капітанів та домашнє завдання.

Учасники змагань зуміли не аби як розвеселити гостей заходу. Найбільше жартів було на актуальні теми – відсутність гарячої води у Луцьку, вибори та Путін.

Команда «Замок Любарта», незважаючи на вдалі жарти, отримала третє місце. Основною тематикою виступів команди було село. Адже допомагав їм жартувати голова сільської ради Великих Пузичків, у якого на час виступу перевтілився капітан команди. Жарти про журавлів, що пролітаючи над Росією починають співати «ла-ла-ла», та про вибори на яких «як Палиця скаже, так і буде» доводили публіку до сліз.

Почесне друге місце зайняла команда «Безумная молодежь», яка заявила, що Луцьк  нічим не гірший Землі Обітованої. «Мойсей водив людей 40 років пустинею, краще б він привів їх до Луцька», - заявив капітан закарпатських хлопців. Та мабуть найбільше присутнім сподобалася програма «Жди меня»,  у якій Віталік Козловський намагався знайти себе.

А перемогу отримали столичні хлопці з команди «Ага». Капітан розказував присутнім про жіночу логіку, чоловічу дружбу після чарки та манну кашу, яка буває мамина і з грудочками. Розсмішила присутніх також сценка про дитячий день народження, куди батьки запросили своїх друзів.

Після виступу та оголошення переможців, волонтери проводили збір котів, які також підуть на допомогу бійцям АТО. 

Софія СІЧКУН






Мирослав Ватащук
Мирослав Ватащук

Іван Мирка
Іван Мирка


Тетяна Должко
Тетяна Должко




команда «Замок Любарта»
команда «Замок Любарта»

команда «Безумная молодежь»
команда «Безумная молодежь»



День Народження від «АГА» Київ
День Народження від «АГА» Київ


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром