Майже півтисячі луцьких дітей отримали солодкі подарунки від благодійників 

10 Січня 2020, 17:53
Солодкі подарунки 2255
Солодкі подарунки

У Луцьку організували благодійний захід для для дітей сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, сімей внутрішньо переміщених осіб та сімей, які виховуються там, де батьки інваліди по зору.

На свято в Палац культури міста Луцька запросили 450 дітей. В подарунок їм організували виставу «36 і 6 котів» творчої студії Наталії Журавльової та солодощі. Про це розповіла начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради Ліна Галан – йдеться на сайті міськради.

Окремий подарунок луцьким дітям підготували благодійники з фонду «Дитяча місія. Україна». До Луцька їх привіз Президент Скандинавської місії, Генеральний секретар Міжнародного Благодійного фонду «Скандинавська місія» Бо Валенберг. Він повідомив, що їх для українських однолітків зібрали та приготували німецькі діти.


Привітала дітей та їх батьків й заступниця міського голови Ірина Чебелюк: «Різдво — надзвичайне свято. Я вітаю кожного з вас з цим святом та бажаю, щоб у ваших душах завжди було світло та сонячно. Нехай Різдвяні ангели завжди здійснюють ваші мрії та побажання. Щастя вам та добробуту».

Окремо вона подякувала за організоване свято благодійникам та творчій студії Наталії Журавльової.



 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024