У Луцьку за 11 тисяч гривень відкрили трасу для запуску кордових автомобілів

10 Січня 2020, 15:04
Кордодром 1925
Кордодром

У приміщенні Луцького міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді міської ради відкрили кордодром для запуску кордових автомобілів у приміщенні.

Інформують на сайті Луцькради.

Відбулося це в рамках відкритого чемпіонату міста Луцька з автомодельного спорту, в якому взяли участь спортсмени зі Стрия, Покрова, Тульчина та Луцька.

На спорудження кордодрому витратили близько 11 тисяч гривень. Це – четвертий подібний об’єкт в Україні.



«Коли ми відкрили гурток автомоделювання, діти почали гарно виготовляти моделі та показувати на змаганнях хороші результати. Для того, щоб розвиватися і показувати ще кращі результати, була мрія створити власний кордодром. Завдяки фанатам своєї справи, працівникам нашого центру та підтримки міської ради, нам вдалося це зробити», – розповів директор центру науково-технічної творчості Ігор Данильчук.

На відкриття кордодрому завітала й заступниця міського голови Ірина Чебелюк. Вона привітала учасників змагань зі святами та наголосила, що із введенням в експлуатацію кордодрому місто отримало нове досягнення.

«Тільки завдяки тому, що є ініціативні люди, ми маємо можливість реалізовувати мрії в життя. Луцька міська рада велику увагу приділяє розвитку позашкільної освіти, де діти із захопленням займаються улюбленими справами. Приємно, що в нашому місті автомоделювання набуває потужного розвитку», – наголосила вона.






 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром