Житель Луцького району постане перед судом через смертельну ДТП

09 Січня 2020, 12:03
2971

Житель села Підгайці Луцького району, який призвів до смертельної ДТП, постане перед судом.

20-річний хлопець порушив правила безпеки дорожнього руху, чим спричинив смерть одного потерпілого, а двом іншим – середньої тяжкості тілесні ушкодження. Про це повідомляє Пресслужба прокуратури області.

Удень 26 жовтня 2019 року молодик, не маючи права керувати транспортними засобами відповідної категорії, рухався сідловим тягачем марки «VOLVO» із напівпричепом автодорогою поблизу села Копилля Маневицького району.

Читайте також: Волинська прокуратура заплатить за інтернет понад 400 тисяч гривень та У Луцьку правоохоронці «накрили» нелегальну АЗС.

Не вибравши безпечної швидкості руху й намагаючись не наїхати на авто, яке рухалося попереду й почало знижувати швидкість, чоловік виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення тягача з автомобілем «OPEL OMEGA».

Унаслідок зіткнення пасажирка «OPEL OMEGA» загинула, а водій та ще одна пасажирка отримали травми.

Читайте також: Судитимуть лучан, які займалася незаконним гральним бізнесом.

Водій, який спричинив ДТП, нині на лаві підсудних і невдовзі суд обере йому міру покарання.

Довідково: згідно із санкцією ч.2 ст. 286 КК України, порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: Луцьку експоліцейську покарали за порушення пов’язане з корупцією та Луцького поліцейського підозрюють у вчинені наркозлочинів.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром