У місті продовжують незаконно торгувати алкоголем

19 Січня 2017, 09:31
1943 Джерело: facebook.com

Луцькі муніципали виявили чергові факти торгівлі алкоголем після 22:00.

Про це йдеться на сторінці департаменту муніципальної поліції у Facebook.

Спільну з патрульними перевірку провели у ніч на четвер, 19 січня. Під час рейду адміністративні правопорушення виявили у двох торгових закладах.

Рішення Луцької міської ради «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів» порушили в цілодобових павільйонах «Дует», що на проспекті Соборності, 37г, та «Вишенька», що на проспекті Відродження, 55а.




Коментарі
21 Квітня 2017, 21:33
Дим сусідам не дуже добре - потрібно викідати у баки - баки коштують не дешево (проблема) <br/>Зате на 100 % згідний з забороною продажу алкоголя по ночам (сам особисто стикався з нападом на себе деяких пяних людей по ночах біля власного дому) та сміттям яке безконтрольно викідають а так як Ми прагнемо до Європи то звісно і правила потрібно соблюдати. МУНІЦИПАЛ - це працівник, звичайний працівник якій туди пішов працювати бо не хоче працювати на стройці чи на заводі щи бігати ,,впарювати,, супер продукт і це також певна робота яка існує у всій цивілізованій Європі. А так як толкової роботи (оплати) у НАС нема і ближайшим часом співвідношення запрлати і цін за ,,бортом,, явно не співвідносяться то НАШ люд і в подальшому буде виїзджати на заробітки за ,,бугор,, і там він побачит ту чистоту ту культуру той уклад життя тоді стане більш зрозумілійше хто такий муніципал. Шкода канешно що все у нас робиться через одне місце як в плані реформ так і в плані підходу нововведень але люди у нас хороші - більш доброзичливі ніж у Європі тому думаю що не робиться то робиться на краще а що НАС не бє то робить нас сильнійшими.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром