У Луцьку намалюють графіті завдовжки 200 метрів

07 Жовтня 2015, 15:20
5453

У місті організовують фестиваль урбаністичного мистецтва.

Фестиваль графіті під назвою «АЛЯРМ» відбудеться в Луцьку 10–11 жовтня. Графітчики з різних куточків України матимуть змогу продемонструвати свою майстерність урбаністичного мистецтва біля залізничного вокзалу на трейнлайні поблизу Ківерцівської вулиці, пише Таблоїд Волині.
 
Організатори повідомляють, що для творчості райтерам буде доступно близько 30-ти плит загальною довжиною 180 метрів та висотою два з половиною метри.
 
Серед графітчиків на трейнлайні в Луцьку творитимуть митці з псевдонімами Арм, Ферос, Ділк, Кено, Раст, Табу, Фено, Волек, Брат, місцеві ролери Рейн, Еклєр, Енд, Кальков, Діма, Горбаль, Юрек, Інфе.

«Наразі маємо на меті 10 жовтня організувати графіті-фестиваль «АЛЯРМ». За допомогою цього заходу хочемо продовжити добру традицію великих подій на графіті-сцені України та зібрати в одному місці велику кількість райтерів (художників) для живого спілкування, обміну досвідом, створення найкращих зразків українського графіті та стрітарту», – ділиться організатор Андрій Присяжнюк.

Також фестиваль внесе яскраві барви та художнє оформлення міста.

«Такі фестивалі регулярно проводяться в інших містах України, тому важливо започаткувати цю традицію і в Луцьку. «АЛЯРМ» – це графіті фестиваль, який відбуватиметься у різних містах України! Першим був Ужгород, а 10 жовтня – місто Луцьк», – розповідає Андрій.

Він також зазначив, що ідею створення та проведення такого фестивалю у різних містах України виношували ще з графіті джему у Рівному, що відбувся на початку цього року.


 

Коментарі
08 Жовтня 2015, 19:25
дивно що сюди Палиця грошей не дав, а знаєте чому, бо ніяк йому не допоможе у виборах)))
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром