33 педагоги у 33-му дитсадку на 33-му кварталі

13 Червня 2015, 14:00
7739

На початку літа директори дошкільних навчальних закладів звітують колегам і громадськості щодо стану справ і досягнутого за рік. Ввечері 12 червня вібулася звітна нарада директорки дитсадка № 33 Тетяни Никитюк. 

Дитсадок № 33 "Пролісок" базується на 33 кварталі поблизу художньої школи, супермаркету "Велика кишеня" та загальноосвітніх шкіл № 10 і № 19.

У цьому мікрорайоні  5-річних дітей налічується 167, з яких 155 відвідують дошкільні навчальні заклади, а решта 12 навчаються індивідуально.

На сьогодні, в електронній черзі до ясельної групи "Проліска" перебуває 108 дітей.

Заступник начальника відділення архітектури та містобудування Луцької міськради, Ярослав Матвіїв наголосив, що у ій частині міста не вистачає як мінімум двох дитсадків, які свого часу незаконно привласнили і облаштували до невпізнаваності.

На базі "Проліска" працює 33 педагоги, серед яких є практичний психолог, логопед, музичний вихователь, майстер образотворчного мистецтва. "Ми постійно оновлюємо методи розвивальної роботи, заохочуємо наших працівників до майстер-класіс, тренінгів, вдосконалення самоосвіти. Крім того, ми регулярно задіяні в нарадах міського методоб'єднання" - ділиться керівник закладу Тетяна Никитюк.

Цьогоріч 100 діток стануть першокласниками і дирекція закладу впевнена, що процес буде безболісним і цікавим, адже старшій дошкільній групі вже провели кілька екскурсій у школі № 19, також на тему нового життєвого етапу з дітьми працював психолог.

  ДНЗ № 33 для мене є взірцевим у сенсі поєднання традиції спортивно-оздоровчої діяльності з творчим розвитком. Я вдячна головним учасникам цієї клопіткої роботи ,адже це і працівники закладу, і батьки з духовними, моральними і фінансовими внесками". - Представник відділу управління освіти міськради, Олена Цимбалюк

Тетяна Никитюк розповіла, що спільними зусиллями міської влади і батьків, вдалося замінили вікна коридорів на нові енергоощадні.

У підсумку зборів провели анонімне голосування на тему оцінки роботи Тетяни Никитюк - аудиторія одноголосно визнала роботу директорки відмінною.  

Зійшлися й на тому, що суспільство для дитини не завершується за дверима домівки, тому й участь у всебічному розвитку дошкільнят повинні брати максимально всі - це потужні інвестиції, які в дорослішому віці вже не матимуть такого значення.

Ярослава Блискавиця

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром